Wij zijn Martien en Deborah. En dit blog gaat over reizen. Punt.

Van reizen en alles eromheen worden wij gewoon heel blij. Zo simpel is het. De vrijheid, zoektocht naar het échte leven, grenzen verleggen en leren over en van andere culturen. Dat is wat ons betreft de essentie van reizen.
Wij zijn echt flashpackers. Oftewel; de flitsende backpacker ;) Wel een rugzak  maar we lopen niet de hele reis in onze sarong, op flipflops en met een bandana op ons hoofd. We kloppen graag aan bij een hostel of hotel met iets meer comfort en kiezen voor een privé kamer met eigen badkamer in plaats van een stapelbed op een slaapzaal.
Wel zoveel mogelijk on-a-budget maar we beknibbelen niet op een mooie excursie of binnenlandse vlucht als dat ons een helse busrit van 14uur bespaart.
Dit heeft ons al vele mooie ervaring opgeleverd en we zijn nog lááááng niet uitgereisd want oh, oh, oh die bucketlist….

Deborah; theeverslaafd, regeltante, Rotterdammer zonder T

‘Na mijn studie Vrijetijdsmanagement vertrok ik, op mijn 21e, voor 3 maanden naar Spanje. Het jaar daarop naar Costa Rica en Guatemala. Een niet aflatende passie voor reizen was geboren; het gevoel van vrijheid, ontdekken van het onbekende maar vooral de ongelofelijk lieve, grappige en interessante medebewoners van deze wereld maken iedere reis bijzonder. Ik ben verliefd, op de wereld. En op Martien, uiteraard.
Niet op reis? Dan werk ik, op dit moment, als brand executive in de FMCG en in mijn vrije tijd schrijf, sport, binge-watch ik series maar ga nog liever uit eten in ‘onze’ stad Rotterdam. Want naast reizen is eten mijn andere hobby.’

Martien; gadgetfreak, Apple-addict, freelance ICT-er

‘Een jongetje van 32 met een passie voor alles digitaal en met een aan/uit knop. Overdag  bestrijd ik Windows systeem problemen als freelance ICT’er. En soms in mijn vrije tijd ook. Maar liever ga ik dan sporten, kijk ik series of pruts ik op mijn Mac.
In 2008 maakte ik mijn eerste verre reis met Shoestring naar Indonesië. Na een week was ik eruit, de volgende reis regelen we zelf. Geen groepsdruk, zelf bepalen waar je eet, wat je bezoekt en vooral wanneer. Op reis ben ik graag in de weer met mijn camera en GoPro voor toffe reisfoto’s en filmpjes. Want ja, gadgets, iPhone en Macbook vallen onder mijn reis-essentials.’

Op dit reisblog delen wij onze passie voor reizen, geven we onze mening over hotels en tips voor bestemmingen, gadgets en eigenlijk alles over en voor reizen. Waar wij dan weer blij van worden. En jij hopelijk ook.

Contact opnemen? Dat kan via onze contactpagina.