Stedentrip Barcelona in 20 foto’s

Barcelona is zo’n stad waar je gewoon een keer geweest moet zijn. Of twee keer. Of drie keer. Wat je ook zoekt: cultureel, actief, relaxen of shoppen. Een stedentrip Barcelona heeft het. Leuk voor dochters: neem je moeder mee op sleeptouw. Dat deed ik in januari. Veel kilometers in de benen, de maximale 10kg van Ryanair benutten en een dag toeren met de Hop-On Hop-Off bus was het recept voor een perfecte moeder-dochter stedentrip.

Fotoalbum Barcelona

Achtereenvolgend zie je Casa Batllo, La Boqueria, Arco de Triunfo, Museo Taurino, Gaudí’s Parc Guëll, La Sagrada Familia, het stadhuis op Placa Sant Jaume, Barrio Gotico, Catedral de Barcelona, Castell & Parc Montjuïc, Museu Nacional d’Art de Catalunya & Placa d’Espanya

Camera: Canon EOS 500D met Tokina 12-24mm (die stuk ging :( )